31/12/06

tema número 19

Hola!
No sé si estaria bé tractar en el proper número la polèmica del museu de l'Arquitectura i Urbanisme que s'havia de fer a barna i que s'ha quedat com a museu de l'Urbanisme perquè el d'Arquitectura l'han donat a Salamanca "a canvi dels papers".... ho he vist avui al diari i sembla interessant... és una suggerència només :p


maria

4 comentaris:

Andreu Griñó ha dit...

Hola a tothom!!!

En primer lloc volia felicitar-vos les festes. Bon Nadal i bon any a tots.

Després, i per punts:

-Em sembla genial la idea del blog Roger, un cop més felicitats per la idea. (estic pilota XD)

-El tema que proposa la Maria em sembla molt interessant, ja no sols la cara política del tema, sino els continguts de cada museu, les propostes...

-Otia Maria!!! acabo de mirar la teva web... i ta currada... no t'associava amb els dibuixos. Està molt bé, tot i que espero que no deixis arquitectura, com et deia un paio en una d'aquestes webs en les que publiques.

Una abraçada a tots

maria ha dit...

Gràcies per la part que em toca, Vito! Ja que l'he començat, m'agradaria acabar la carrera... després, ja es veurà! >:p

. ha dit...

hola. soy estudiante de la etsab,de los últimos cursos.
escribí hace un par de meses un texto de opinión, relacionado con la arquitectura, y me gustaría publicarlo en la diagonal.
si os hace falta colaboración os lo envio a ver que os parece.
incluso me gustaría escibir más veces siempre que os vaya bien, os apetezca...en fin. espero vuestra respuesta.
un saludo!

Oscar Linares ha dit...

Bones! Fins ara no he pogut visitar el blogg! Espero que ens sigui útil per publicar dates d'entregues, temàtiques,etc... Jo crec que ho serà:)

Jo tinc intenció d'escriure un article entorn la CRÍTICA lleugera que es practica en el món, més concretament en el món de l'arquitectura, i potser més concretament en el nostre entorn docent.

Recuperant el procediment de comentari de llibres de temàtica no arquitectònica amb el qual vaig començar en aqesta revista, l'article contarà amb una "minibiliografia" important sobre el tema que vull tractar.

Encara he d'acotar el què vull, però crec que és un article que pot ser interessant.

Abans d'escriure'l, però, tinc pendent un llibre que em sembla que em pot ajudar, així que no garanteixo que pugui escriure l'article per aquest número (en aquest cas, espero tenir una inspiració d'últim moment com UNA BROMAS del número 17, jeje)

Salutacions!